RSS   |   
Zarejestruj się   |    Zaloguj się   |    Zaloguj przez facebook
Bogatynia » Forum » Strony specjalne » Prawo jazdy » Szkoły jazdy - Legnica i okolice
  • Szkoły jazdy - Legnica i okolice
  • gdzie numery tel shiabadaba (gość) 2007-04-13 13:55:36

dobrze ze nie ma numeröw telefonu,,,,ludzie 21 wiek!!!!!!!!!!!
  • Wilk!!!!!!!! Gosia:):) (gość) 2007-11-06 22:44:15

Wilk jest poprostu najlepszy:):)
    A instruktorzy świetni:):)
    Zwlaszcza Pan Wiesiu ktory uczy mnie jezdzic:):) Jest poprostu the best:))
    Pozdrawiam Pana Wiesia:):) oraz Pana Piotrka:):)
  • Wilk:):) Gosia:)) (gość) 2007-11-07 20:26:54

Dla sprostowania!!WSZYSCY instruktorzy w Wilku sa super:):)
  • niewatpie,ale nowe Autobingo-to poprostu profesja Kasia (gość) 2008-02-26 14:47:04

Wilk to spox szkola, tak slyszalam, ale potwierdzic moge na 100%, ze Autobingo to prawdziwi profesjonalisci, bez dwoch zdan.Pozdrawiam
  • Autobingo, jestem na tak! Ania (gość) 2008-02-26 16:04:10

szukalam odpowiedniej szkoly i przyznaje, ze Autobingo sa super, wlasnie chodze na zajecia :)
  • SEZAM - Najlepsza Szkoła Jazdy sezam (gość) 2008-03-13 16:47:13

Zapraszamy do SEZAMU- najlepszej szkoły jazdy w powiecie legnickim. I miejsce w konkursie: \"Lider skutecznego szkolenia\"
    Gwarantujemy najwyższą zdawalność.
    Legnica ul. J. Matejki 15, Biuro czynne od pon. do pt 10.00-17.00
    www.sezam.prawojazdy.com.pl
    076 723-76-75 : 0609-660-617
    Kierownik OSK SEZAM
    Małgorzata Mikołajewska
  • z tą zdawalnoscią to tak jak z waszymi promocjami? WNIKLIWY (gość) 2008-03-18 13:47:54

z tego co przeczytałem o konkursie \"lider....: to nie szkoła sezam tylko pani Mikołajewska-A COS NIE ZNAM NIKOGO CO BY TO Z PANIą JEZDZIł;moze to jakis haczyk tak jak ten z ostatnia wasza promocja cenową-KIT,
  • najlepsza szkoła jazdy w LEGNICY -WILK BASIA (gość) 2008-03-21 09:42:57

konkurs -co to za konkurs powiem wam tak szkoliłam się w zupełnie innej szkole
    za namową kolezanki przed egzaminem trafiłam do ..do WILKA iszok okazało sie ze w ciągu paru minut zrobiłam tyle błędów .ze az plakac mi się chciało,ale .pan PIOTR .zaczoł uczyc dosc niekonwencjonalnie ..i co zdałam za pierwszym razem..i kogo to zasługa? .patrząc na konkursy i statystyki szoły w której robiłam kurs A JA DZIEKUJE WILKOWI
  • potwierdzam NAJLEPSZA SZKOŁA JAZDY W LEGNICY=W I L K ANIA (gość) 2008-03-21 13:50:36

jestem z GŁOGOWA i tez jezdziłam z panami z wilka są niesamowici choc przyznaje ze na początku byłam w szoku szkolą zupełnie w inny sposób (nie uciekajcie po pierwszych 15 minutach ha ha) pozdrawiam pana PIOTRA I IRKA(POZOSTAŁYCH NIE ZNAM ALE TEZ WYGLĄDAJĄ NA FAJNYCH CHŁOPAKÓW) PRAWO JAZDY -TYLKO DO WILKA
  • \"WILK\" Best of the Best !! :)) Kasia ze Złotoyi :) (gość) 2008-03-24 12:36:06

Zgadzam się z przedmówcami!!:) \"Wilk\" jest najlepszą szkołą nauki jazdy.
    Serdeczne Podziękowania dla Pana Irka :)
  • SEZAM- najlepsza duża szkołą w powiecie legnickim MM (gość) 2008-04-04 21:03:15

Odpowiedź dla wnikliwego:
    Pani mgr Małgorzata Mikołajewska jest absolwentką Akademii Ekonomicznej we Wrocławiu Wydział Zarządzanie i Informatyka, specjalność : Ekonometria jest również doktorantką Akademii Ekonomicznej we Wrocławiu, wykładowcą w Państwowej Wyższej Szkole Zawodowej w Legnicy, właścicielką i kierownikiem OSK SEZAM w Legnicy oraz Instruktorem nauki jazdy kat B. Coś nie tak z pana wnikliwością panie Wnikliwy.
  • Sezam - lider szkolenia GOŚĆ (gość) 2008-04-08 09:28:13

JAk można pisać takie bzdury, czy pan kwestionuje pracę oraganizatorów konkursu, czyli pana Marszałka Urzędu Dolnośląskiego i dyrektorów Wordów. Według pana wszyscy kłamią. Myśli pan , że ludzie są głupi i dadzą się nabrać na informacje bez pokrycia, że Wilk jest the best. BZDURA. Ten konkurs jest potwierdzeniem, kto tak naprawdę jest najlepszy i wiarygodny. Sezam jest LIDEREM SKUTECZNEGO SZKOLENIA KIEROWCÓW nie tylko w Legnicy ale w całym powiecie. TO właśnie w SEZAMIE jest najwyższa zdawalność.
  • sezam to trafny wybór ...:) Kasieńka i Paula : ) (gość) 2008-04-17 10:01:02

jeżeli ktoś się decuduje na prawo jazdy w Legnicy to polecam SEZAM ... uważam, że jest najlepszym i najskuteczniejszym ośrodkiem szkolenia \"ZAWODOWYCH KIEROWCÓW \" .... :)atmosferka IS COOL i cała reszta jest THE BEST :)) pozdrawiam cała brygadę SEZAM, w szczególności ratownika i antyterrorystę.
  • WILK i nikt inny!!! Sabina z Grzymalina (gość) 2008-05-06 20:59:11

Serdecznie polecam naukę jazdy WILK nie ma takich słow które by oddał jak są dobrzy w tym co robią. trzeba się poprostu przekonać. Pozdro dla Pana Wiesia;p
  • wilk -100000000%profesjonalizmu JACEK (gość) 2008-07-19 22:20:35

mysl;obserwuj,przewiduj....Z D A Ł E M !!!
    panie Piotrze DZIĘKI
    a dla wszystkich sluchajcie ich wiedzą co mówią ja usłyszałem ze z moją jazdą(wczesniej moj instruktor z ponoć(ptfu)najlepszej szkoły powtarzał ze swietnie jezdze to czemu 2 razy nie zdałem) to co najwyżęj gokardem pod cerfurem a i tak wylece z toru zmieniono mi styl jazdy i myslenia na egzaminie jechałem wolniej,spokojniej obserwowałam myslałem przewidywałem no I ZDAŁEM DZIEKUJE
  • lubin-Bartkowiak!!!!!! kursant (gość) 2008-07-23 22:53:43

jesli chodzi o lubin, to najlepszy jest pan Bartkowiak, goraco polecam!!!!!
  • OSK Belfer viola (gość) 2008-08-03 22:17:03

Z pełnym przekonaniem polecam Państwu naukę jazdy w OSK \"Belfer\" w Legnicy. Instruktora Dariusza Bobina cechuje profesjonalizm, wyjątkowa cierpliwość, umiejętność pracy z osobami w każdym wieku. Uśmiech i opanowanie instrukora pozwala kursantom pokonać strach i niepewność na drodze oraz uwierzyć w siebie.
  • SEZAM -NAJGORSZA SZKOŁA Nikoś (gość) 2008-09-05 17:05:00

Witam, zdecydowanie odradzam, szkołe SEZAM, jest tam mnóstwo młodych niedoświadczonych instruktorów, zdałem dopiero za 6 razem.
    Nie wiem co jest przyczyną tak dużej zdawalności w tej szkole, to jes żenujące. Instruktorzy w ogole nie potrafia uczyć, oni sobie wszystko olewają.
  • Sezam - ściema rena (gość) 2008-10-07 15:55:04

Przyczyną tak dużej zdawalności w Sezamie jest instruktor który juz tam nie pracuje,bo przeszedł do konkurencji, a całe jego zasługi przypisała sobie pani Mikołajewska, z którą nikt nigdy nie jezdził. Ciekawe jak szkoła wypadnie w następnym rankingu...
  • sprawdzmy sami jak jest z tą zdawalnoscia ..artpl (gość) 2008-10-17 00:02:20

na stronie word-legnica.pl ( zdawalnosc) jest ranking i tam kazdy moze sprawdzic jak jest naprawde
  • WILK-NAPRAWDE NAJLEPSZA DUZA SZKOŁA W LEGNICY zizu (gość) 2008-10-17 23:16:50

na stronie
    www2.word-legnica.pl/index.plphp?...
    jest zestawienie zdawalnosci
    panowie z wilka gratuluje
  • Sezam G (gość) 2008-10-30 10:49:05

Instruktorzy nie odchodzą z SEZAMU są natomiast zwalniani ponieważ w Sezamie zatrudniani są tylko najlepsi instruktorzy.
  • najlepsiejszy na świecie instruktor andrzej z wilczka danka (gość) 2008-12-26 17:04:59

w wilku uczył mnie andrzej!!! niesamowity!!!!!!!!!!!! i zdałam!!!!
  • Dla Danki DLA DANKI (gość) 2009-02-12 20:30:48

Nie ma to jak spotkają się dwa głąby- beznadziejny Wilk i beznadziejna kursantka.
    Głąb do głąba i teraz dwa głąby będą sę wychwalać (beznadziejny Wilki i jego beznadziejna kursantka). Chyba że to sami z Wila napisali tę opinię, zresztą nie po raz pierwszy. W pisaniu pochlebnych opinii na swój temat jako pozorowani kursanci to specjalność Wilka.
  • Szczęśliwa Katarzyna (gość) 2009-02-16 17:28:28

Marzyłam o prawo jazdy. Nie wiedziałam którą szkołę wybrać, koleżanka poleciła mi sezam. Jestem szczęśliwa bo właśnie dzisiaj zdałam za pierwszym podejściem egzamin. Dziękuję Sezamowi: panu Markowi za wykłady i moim instruktorom za cierpliwość i wyrozumiałość. Dziękuję kochani.
  • cos dla głąba-o głąbach baik (gość) 2009-02-22 14:03:46

prosze pana zle pan mówi o wilku a moim zdaniem nie ma lepszego instruktora niż pan Piotr-jestem osobą niepełnosprawną mój lekarz twierdził ze wmoim przypadku nie można mieć prawka-a pan Piotr-popatrzył posadził mnie za kierownice kazał zrobic pare czynnosci gdziś zadzwonił i powiedział OK i CO jeżdze zawsze o tym marzyłem a ty mówisz cos o głąbach mysle ze też jesteś niepełnosprawny ale umysłowo pozdrawiam i wielkie dzięki dla pana PIOTRA
  • OSK NADOLNY basia (gość) 2009-05-02 15:38:28

Ja robiłam prawo w OSK Nadolny zdałam za pierwszym razem
  • WILK jak zdecydowana większość! madziam (gość) 2009-06-24 11:25:34

Polecam szkołę jazdy \'WILK\' w Legnicy!

Dlaczego!?

- wykłady teoretyczne na wysokim poziomie, potrafią przekazać w przystępny sposób wiedzę niezbędną podczas jazdy po mieście
    - uczą jak pokonać stres, co jest połową sukcesu
    - spokój i opanowanie, które udzielają się kursantom
    - jazda po mieście staje się z czasem przyjemnością
    - uczą zachowania szczególnej ostrożności, co się naprawdę przydaje
    - profesjonalne podejście do swojej pracy
    - oprócz przekazania niezbędnej kierowcy wiedzy, również
    przygotowanie psychologiczne
    - bardzo duża szansa zdania egzaminu za 1 razem (jestem jedną z
    wielu, którym się to udało, 18.06.2009)

Kto naprawdę chce się nauczyć jeździć, wybierze szkołę jazdy WILK -
    Sukces ma gwarantowany, prawko w \"kieszeni\" ;-)
    Ja jeździłam z instruktorem JACKIEM, szczerze [b]POLECAM
  • WILK ADELCIA (gość) 2009-07-09 09:33:06

JA TEZ JESTEM Z GŁOGOWA WYKUPIŁAM,TYLKO 3H ALE SUPER TRIKÓW MNIE NAUCZYŁ(P.RYSIU M-WIELKI SZACUNEK).JEŚLI WSZYSCY TAK TAM UCZĄ TO SĄ BOSCY!OCZYWIŚCIE OBLAŁ MNIE NA EGZ.JEDEN LUDEK..DŁUGIE SIĘ WŁĄCZYŁY PRZY KIERUNKOWSKAZIE (ZAGROŻENIE PO CIULU FEST)ALE NIE PODDAJE SIE!ZA CHWILKE RODZĘ...WIĘC MUSIAŁAM ODPUŚCIĆ..I WRACAM TRENOWAĆ Z WILKIEM!
  • Wilk jest najlepszy dociak1406 (gość) 2009-08-03 01:28:05

Pan Rysiu był również moim instruktorem 30 godzin nie poszlo na marne zdalam za pierwszym razem. Polecam i dziekuję :)

KOD

POLECAMY