MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
5 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Rabarbar pokrój i podsmaż na maśle na rozgrzanej patelni....
fot. Anna Daniluk

Zrób ciasto drożdżowe i dodaj sezonowe warzywo. Na podwieczorek podaj placki rabarbarowe. Po prostu rozpływają się w ustach

Placki rabarbarowe. Etap 4

Rabarbar pokrój i podsmaż na maśle na rozgrzanej patelni. Odstaw do wystygnięcia.

Zobacz również

Podwyżki czynszu w akademikach Uniwersytetu Rzeszowskiego zaskoczyły studentów

Podwyżki czynszu w akademikach Uniwersytetu Rzeszowskiego zaskoczyły studentów

Remont mostu w Małych Swornegaciach – dlaczego nie poza sezonem?

Remont mostu w Małych Swornegaciach – dlaczego nie poza sezonem?

Polecamy

Lody dla ciebie i twojego psa. Zrobisz je nawet z 2 składników

TYLKO U NAS
Lody dla ciebie i twojego psa. Zrobisz je nawet z 2 składników

Przegląd tygodnia od 23.06 w Bogatyni

Przegląd tygodnia od 23.06 w Bogatyni

Bezpłatne Spotkania z Onkologiem Klinicznym we Wrocławiu!

Bezpłatne Spotkania z Onkologiem Klinicznym we Wrocławiu!